dinsdag 14 augustus 2012

Ratjetoe

Ik zat te prakkiseren over de titel van dit berichtje en ik kwam er niet goed uit, voornamelijk omdat er weinig samenhang zit in de dingen die ik hieronder schrijf. Eigenlijk is het gewoon een ratjetoe, vandaar.

Ik ben een kei in het vergeten van verjaardagen, daarom ben ik een van die mensen met een verjaardagskalender op het toilet. Deze kalender zorgt ervoor dat ik keurig attent en op tijd een kaartje stuur naar familie en overige gerelateerde personen. Maar.....als je deuren aan het verven bent dan heb je dus géén verjaardagskalender op het toilet hangen en dan vergeet je toch net die ene belangrijke verjaardag. En omdat je druk bent met van alles en nog wat lees je dat zo attent door je moeder gestuurde smsje ook maar half en zo mis je die belangrijke verjaardag helemaal. Ik hoop dat ik het goed heb gemaakt met een "te laat kaartje"

Zaterdag kwam Monique even wat afgeven en m'n schilderwerk bewonderen voordat ze naar de verjaardag van haar vader ging (ze had weer een prachtig canvas gemaakt voor haar vader, en zoals Mo eigen moest er bij mij nog stel even een vergeten plakbandje geplakt worden :-). Om mij een hart onder de riem te steken tijdens al het verven had Mo een Loesje kaart meegenomen. Hij hangt boven het bureau in m'n hobbyhok en ik heb er de afgelopen dagen diverse malen even een blik op geworpen om mezelf op te peppen (en om in gedachten even op m'n kop te gaan staan)


Vandaag had ik een leuk klusje bedacht, het pimpen van m'n intercom....


Huisje is nu bijna helemaal klaar, morgen nog wat kleine dingetjes en dan kan ik nog lekker een paar dagen nietsdoen voordat mijn 'vakantie' weer voorbij is.