zaterdag 28 maart 2009

Nachtje uit logeren

Kyra en Pip zijn dit weekend een nachtje uit logeren. In december hadden we ze een weekje naar het pension gebracht omdat we naar Parijs gingen, dit pensionbezoekje was alleen niet optimaal verlopen. Het was niet heel erg slecht gegaan, maar echt naar hun zin hadden ze het zeker niet gehad. In overleg met het pension hebben we toen besloten dat we gedurende het laagseizoen ze een paar keer zouden brengen zodat ze langzaam kunnen wennen. Daarnaast hebben we de hoop dat vooral Kyra in het pension kan leren dat andere honden ook wel heel erg leuke speelkameraadjes kunnen zijn.

Vandaag was het dus zover, vanmorgen om 09.00 uur hebben we ze gebracht met daarbij de afspraak dat als blijkt dat de hondjes toch weer erg ongelukkig lijken dat we gebeld worden en ze gelijk op kunnen halen. Tot nu toe zijn we niet gebeld......

Het is nu wel ontzettend stil in huis, en ik loop een groot deel van de dag een beetje verloren rond. Ik heb geen idee hoe het met Kyra en Pip is op dit moment en of zij het naar hun zin hebben, maar ik weet wel dat ik er geen moer aan vind zo zonder hondjes in huis!

Voor de knuffel van Kyra hoeft het allemaal niet zo nodig die logeerpartijtjes, hij voelt zich vandaag wat verloren.