dinsdag 31 maart 2009

En hoe verging het de hondjes in pension

Tsja, als je schrijft over het oefennachtje logeren van de hondjes moet je natuurlijk ook wel even vermelden hoe het ze is vergaan natuurlijk...

Zondagochten om 08.30 uur (zomertijd, dus eigenlijk was het 07.30) ben ik opgestaan om het pension te bellen hoe het met de hondjes ging. Met Nuno afgesproken als zou blijken dat Kyra en Pip een leuk speelkameraadje hadden gevonden in het pension dat we ze dan pas 's middags zouden halen. Zou dat niet het geval zijn dan was het na het telefoontje in de kleren en hondjes halen.
De pensionmedewerker vertelde me aan de telefoon dat het een stuk beter was gegaan dan de vorige keer maar dat zowel Kyra als Pip toch wel duidelijk te kennen hadden gegeven dat ze geen behoefte hadden aan ander gezelschap dan elkaar. Oke, duidelijke taal. Niets nog even lekker terug in bed maar gewoon douchen, aankleden en in de auto naar Naarden om de dames op te halen.
Bij het ophalen vertelde de verzorgster nog dat vooral Pippie behoorlijk vinnig had laten merken dat ze niet gediend was van ander gezelschap dan Kyra.
Onze kleine pitbull in maltezervermomming!