zondag 28 december 2008

Paris je t'aime

Alweer terug uit Parijs, wat gaat de tijd toch snel. Vanmorgen om 10.00 uur zaten we nog op de rue des abesses met een kopje espresso en een croisantje en nu heb ik al drie vakantiewasjes gedraaid..

We hebben al met al erg genoten en waanzinnig goed weer gehad. Tot eerste kerstdag was het gewoon voorjaarsachtig, daarna bleef de zon wel schijnen maar begon ook een flinke vorstperiode, koud dus! Naast de echte "toerist dingen" ook gewoon op onze geheel eigen wijze door parijs gebanjerd, helemaal goed.

Ik had het lumineuze idee om op eerste kerstdag naar Disney te gaan omdat het dan vast wel rustig zou zijn, nou nee dus. Disney was erg leuk maar ook erg druk. Als je bedenkt dat ik er een bloedhekel aan heb om ergens in de rij te moeten staan is het nog een wonder dat we uiteindelijk binnen zijn gekomen. Je doet er gewoon een uur over om ├╝berhaupt binnen te komen!! Toch is Disney wel zo'n "je moet het een keer meegemaakt hebben" iets. Er heerst een sprookjesachtige sfeer en iedereen is blij en gezellig.